Γνωστό για το ανοιχτό του ερυθρό χρώμα με γκρενά αποχρώσεις το Barolo του Beni Di Batasiolo μας προσφέρει γενναιόδωρα αρώματα βύσσινου, κερασιού, δαμάσκηνου σε συνδυασμό με νύξεις βοτάνων, γλυκών μπαχαρικών, φρυγανισμένου ψωμιού και άνθεων, όπως άνθη τριαντάφυλλου. Το κρασί παλαίωσε για 24 μήνες σε βαρέλι και κατόπιν η παλαίωση στη φιάλη μαλάκωσε τις τανίνες και προσέδωσε στο κρασί αρώματα τρούφας, και δέρματος. Ταιριάζει εξαιρετικά με κόκκινα κρέατα, κυνήγι, ψητά κρέατα και τυριά.