Επισκεπτόμενοι το Δικτυακό Τόπο cava.gr ή χρησιμοποιώντας υλικό από αυτές τις ιστοσελίδες αποδέχεστε τους παρακάτω όρους. Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε το δικτυακό τόπο, αν δεν αποδεχθείτε τους παρακάτω όρους:


Πνευματική ιδιοκτησία:
Το περιεχόμενο του παρόντος Δικτυακού Τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του cava.gr , με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος Δικτυακού Τόπου που περιέχει ανήκουν στο cava.gr ή σε τρίτα μέρη που νομίμως αφορούν. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το Δικτυακό Τόπο, σημαίνει και ανεπιφύλακτη αποδοχή των νόμων περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

 

Προσωπικά Δεδομένα:
Το cava.gr εφαρμόζοντας επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚΠΔ 131/2003), καθώς επίσης και από το νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν 2551/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί από τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν 2819/2000 και του Ευρωπαϊκού Δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλετε προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος. Τα προσωπικά σας στοιχεία ύστερα από αίτησή σας διαγράφονται και δεν παραχωρούνται με κανέναν τρόπο σε οποιονδήποτε. Με την υποβολή υλικού στον serverμας, συμφωνείτε ότι το υλικό δεν περιέχει στοιχεία μη αληθή, παράνομα, και καθ’ οποιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα για χρήση και δημοσίευση.


Ιστοσελίδες τρίτων μερών:
Για να διευκολύνει την πρόσβασή σας στις ιστοσελίδες της, το cava.gr μπορεί να συμπεριλάβει συνδέσεις με ιστοσελίδες του Internet, οι οποίες αποτελούν ιδιοκτησία τρίτων ή τις διαχειρίζονται τρίτοι και ευθύνονται οι ίδιοι για το περιεχόμενό τους.
Περιορισμός ευθύνης:
Το cava.gr έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών, και ειδικότερων σχολίων. Ωστόσο, ο παρών Δικτυακός Τόπος ενδέχεται να περιέχει σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά και απεικόνισης). Το cava.grδεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών ή την αξιοπιστία κάθε συμβουλής, γνώμης, δήλωσης ή άλλης πληροφορίας που αναφέρεται ή διατίθεται στον παρόντα Δικτυακό Τόπο. Την ευθύνη για τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν από τα διάφορα linksσε άλλα sites, φέρει μόνο η διαφημιστική εταιρία που έχει αναλάβει την προώθηση.
Τροποποίηση των όρων του προϊόντος:
Το cava.grδιατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

 

Ιδιοκτησία – Εμπορικά Σήματα:

Το περιεχόμενο του Δικτυακού Τόπου, το λογότυπο cava.gr και οι ονομασίες προϊόντων και εταιριών που αναφέρονται στον παρόντα Δικτυακό Τόπο, είναι εμπορικά σήματα ή εμπορικές ονομασίες των αντίστοιχων κατόχων τους. Η πρόσβαση στην παρούσα ιστοσελίδα δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως παραχώρηση. Η χρήση οποιωνδήποτε συμβόλων, εικόνων ή λογοτύπων δεν είναι επιτρεπτή χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση μας ή οποιουδήποτε τρίτου κατόχου τους.


Ισχύον Δίκαιο:
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του cava.gr διέπονται από τις αρχές της Ελληνικής Νομοθεσίας για την Προστασία του Καταναλωτή (Ν 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση, και του Ευρωπαϊκού Δικαίου για το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ , ΠΔ131/2003). Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει στα πλαίσια των συναλλαγών με το Δικτυακό Τόπο cava.gr, κατά τόπο αρμόδια είναι τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, όπου και έχει την έδρα του.


Τιμές Προϊόντων:
Οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας περιλαμβάνουν το ΦΠΑ 24%. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας. Το cava.gr διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ και εφόσον η παραγγελία σας γίνει με τιμολόγιο.
Για συναλλαγές που πραγματοποιούνται με δόσεις (μέσω πιστωτικών καρτών), οι δόσεις είναι άτοκες και το ποσό της μηνιαίας δόσης προκύπτει από τη διαίρεση της τιμής του προϊόντος με τον αριθμό των δόσεων που εσείς επιλέξατε.
Τα βάρη των προϊόντων που καθορίζουν την τιμή σε κάποια προϊόντα προκύπτουν από το μέσο όρο κατά τη διαδικασία της κατασκευής, οπότε είναι πιθανό να υπάρχουν κάποιες αποκλίσεις (ιδιαίτερα στις χειροποίητες κατασκευές).


Αποστολές Προϊόντων:
Το cava.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα. Οι αποστολές γίνονται με  την εταιρεία ταχυμεταφορών SPEEDEX COURIER και με μεταφορικές εταιρίες σύμφωνα με την περιοχή του πελάτη. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς και το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με τον όγκο,το βάρος του δέματος καθώς επίσης και την τοποθεσία  πόλη/χώρα αποστολής.

Αν θέλετε άλλη μεταφορική μπορείτε να μας το γνωστοποιήσετε τηλεφωνικώς. Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται, εφόσον είναι διαθέσιμα τα προϊόντα, σε 1-3 εργάσιμες μέρες. Για παραγγελίες εντός Θεσσαλονίκης, τα προϊόντα αποστέλλονται από 1 έως 2 ημέρες.
Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της.

 

Υπαναχώρηση

Έχετε το δικαίωμα μέσα σε  14 ημερολογιακές ημέρες να επιστρέψετε το προϊόν που αγόρασατε, για οποιονδήποτε λόγο, ακόμα και αναίτια, και να ζητήσετε αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρώνεται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν 

 

Πολιτική Υπαναχώρησης / επιστροφών

Επιστροφές και αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την παραλαβή τους εφόσον:

  1. Επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλ. 2310 567236  ή στο email info@cava.gr.
  2. Σε κάθε περίπτωση το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί με όλα τα πρωτότυπα συνοδευτικά έγγραφα (απόδειξη αγοράς, εγγύηση, οδηγίες χρήσης) καθώς όλα είναι μέρος του προϊόντος που αγοράσατε και στην κατάσταση που παρελήφθη.
  3. Οι επιστροφές πραγματοποιούνται με την μεταφορική εταιρία που θα σας υποδείξουμε χωρίς να επιβαρυνθείτε με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός των μεταφορικών εξόδων.
  4. Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή, το κατάστημα cava.gr έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρώνεται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν.
  6. Σε περίπτωση που δεν τηρηθούν τα ανωτέρω και το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, δε θα γίνεται δεκτή η επιστροφή του προϊόντος και το προϊόν θα αποστέλλεται πίσω στον πελάτη – αποστολέα με χρέωση του ιδίου.
  7. Σε περιπτώσεις αγοράς προϊόντων με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται μέσω καταθέσεως σε τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη (IBAN)
  8. Σε περιπτώσεις αγοράς με πιστωτική κάρτα, με την άφιξη των προϊόντων στο κατάστημά μας, ακυρώνεται η χρέωση της κάρτας σας και τα χρήματα πιστώνονται στο λογαριασμό σας. Θα σας πιστωθεί όλο το ποσό που έχετε πληρώσει, πλην των αρχικών εξόδων για τα μεταφορικά και τα έξοδα για την επιστροφή των προϊόντων στο κατάστημά μας.
  9. Αν έχετε προπληρώσει την παραγγελία με Paypal, μόλις παραλάβουμε τα προϊόντα θα γίνει η επιστροφή στο λογαριασμό σας στο Paypal.Παραγγελίες:
Η σύναψη έγκυρης παραγγελίας είναι δυνατή εφόσον ο καταναλωτής είναι δικαιοπρακτικά ικανός σύμφωνα με τον ελληνικό Α.Κ. , ήτοι εφόσον έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του.
Η σύναψη παραγγελίας πραγματοποιείται:

α) Μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας ακολουθώντας τα εξής βήματα:
Ο καταναλωτής εγγράφεται στην ιστοσελίδα του καταστήματος συμπληρώνοντας στην αντίστοιχη φόρμα το ονοματεπώνυμό του και τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του, ενώ ορίζει και τον προσωπικό του κωδικό πρόσβασης στο συγκεκριμένο Δικτυακό Τόπο.
Στη συνέχεια θα λάβει από το cava.gr στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο ένα απαντητικό μήνυμα επιβεβαίωσης της εγγραφής του.
Προκειμένου να πραγματοποιηθεί η παραγγελία, συμπληρώνει στην αντίστοιχη φόρμα τα απαραίτητα στοιχεία για τη σύναψη της σύμβασης.
Μετά την αποστολή της φόρμας παραγγελίας, ο καταναλωτής λαμβάνει αντίγραφο της παραγγελίας το οποίο μπορεί να το αποθηκεύσει και να το εκτυπώσει και περιέχονται :

1. Η πλήρης επωνυμία και η διεύθυνση του καταστήματος.
2. Τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του αγαθού.
3. Την τιμή, την ποσότητα και τις δαπάνες μεταφοράς, καθώς και το φόρο της προστιθέμενης αξίας, εφόσον δεν περιλαμβάνεται στην τιμή.
4. Τον τρόπο πληρωμής, παράδοσης και εκτέλεσης.
5. Τη διάρκεια ισχύος της προσφοράς ή της τιμής.
6. Πληροφορίες σχετικά με την εξυπηρέτηση μετά την πώληση και τις υφιστάμενες εγγυήσεις.
7. Τον κωδικό της παραγγελίας με τον οποίο μπορεί να παρακολουθεί την πορεία της παραγγελίας του.


β) Τηλεφωνικά, στο τηλέφωνο 231 056 7236

Ο καταναλωτής θα πρέπει να μας γνωστοποιήσει τον κωδικό του προϊόντος και εμείς θα τον καθοδηγήσουμε για τα επόμενα βήματα της παραγγελίας του.

γ) Μέσω e-mail στο info@cava.gr

Χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας για να υποβάλετε ό,τι σχόλιο ή απορία έχετε. Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

 

Στοιχεία επιχείρισης 

ΑΡ ΓΕΜΗ  152083006000

Επωνυμία : Δαυϊδοπούλου Σοφία

ΑΦΜ  051218260

ΔΟΥ  Α' Θεσ/νικης

Εμπόριο οίνων - ποτών

Ι.Δραγούμη 19 54625 Θεσ/νικη

2310.567236

 

Τροποποίηση των όρων του παρόντος

Η CAVA.GR  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.

Η τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από την στιγμή που θα ενημερωθεί σχετικά το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή.