Το GIN σήμερα είναι το βασικό συστατικό για τα πιο δημοφιλή cocktails και αποτελεί ανάσα δροσιάς από την πρώτη γουλιά για σένα και την παρέα σου.

Τα Gin αρχίζουν ολοένα και περισσότερο να γίνονται δημοφιλή και να κατακτούν την προτίμηση σε πολλές χώρες όπως επίσης και στην χώρα μας όπου έχουν ξεκινήσει δυναμικά να κατακτούν την αγορά.

Με πλούσιο το άρωμα της Ελλάδας σε κάθε γουλιά όπου συνδυάζονται αρμονικά οι γεύσεις και τα αρώματα της Μεσογείου, τα Ελληνικά Gin θα πείσουν ακόμα και τους πιο δύσπιστους για να τα προτιμήσουν.


Grace Gin


Το Grace Gin είναι δημιουργία τριών γυναικών που πειραματίστηκαν για περισσότερο από ένα χρόνο για να βγάλουν αυτό το αρωματικό αποτέλεσμα. Χρησιμοποίησαν 13 διαφορετικά βοτανικά από γη και θάλασσα.Με συνεχή απόσταξη αρωματίζουν το βασικό αλκοόλ με μούρα, φλούδα λεμονιού – πορτοκαλιού, κόλιανδρο, κάρδαμο, κρίταμο κ.α. Ένα ξεχωριστό Ελληνικό Gin με φρεσκάδα, γήινα στοιχεία και μίξη διαφορετικών αρωμάτων.

Παραγωγός: Avantes Distillery

Αλκοόλ: 45,70%


Mataroa Gin


Το Mataroa είναι ένα μεσογειακό αρωματικό premium gin.Τα βότανα είναι διαλεγμένα ένα προς ένα απ'όλη την Μεσόγειο. Λεβάντα από Γαλλία, χαμομήλι από Κύπρο, μαστίχα από Ελλάδα,μανταρίνι από Μαρόκο,πορτοκάλι από Ισπανία κ.α. Απολάστε το σκέτο ή σε cocktails.

Παραγωγός: Ποτοποιία Μελισσανίδη

Αλκοόλ: 41,5%


Dry River GinΈνα ελληνικό Gin πολλαπλής απόσταξης ,από την κοιλάδα του Ξηροπόταμου Δράμας, από όπου παίρνει και το όνομα του. Ο αρωματικός καρπός αρκεύθου σε συνδυασμό με τοπικά βότανα της περιοχής, μας δίνει ένα βελούδινο,λεπτό και αρωματικό όσο πρέπει Gin.

Παραγωγός: Χαρίσκος Ποτοποιία

Αλκοόλ: 43%


Old Sport Gin


Ένα εξαιρετικό ελληνικό Gin από την Καλαμάτα το οποίο  κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο Λονδίνο, στον διεθνή διαγωνισμό IWSC (International Wine and Spirits Competition). Το βραβείο αυτό, το απένειμαν οι κορυφαίοι γευσιγνώστες και κριτές ποτών, μετά από τυφλή δοκιμή 600 gin από όλο τον κόσμο! Το Old Sport είναι ένα gin φρουτώδες με αρώματα άρκευθου, εσπεριδοειδών,δεντρολίβανου και ξύλου πεύκου. Καθάρο και ζωντανό τελείωμα, με ισορροπημένη ξηρότητα από εσπεριδοειδή και μπαχαρικά με μία πρωτότυπη και ήπια γλυκύτητα που δίνει η μαστίχα.

Παραγωγός: Καλλικούνης ΑΕ

Αλκοόλ: 42%